TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö

Rekisterinpitäjä:
Suunnittelutoimisto Valo Oy
Virtasalmentie 3 A23
70910 Vuorela
3012770-7

Yhteyshenkilö:
Aki Lukkarinen
aki.lukkarinen@suunnittelutoimistovalo.fi
+358 40 147 1544

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Suunnittelutoimisto Valo Oy:n tärkeimpiä arvoja ovat avoimuus ja asiakkaiden luottamus. Siksi haluamme sinun tietävän, että käsittelemme henkilötietojasi aina huolellisesti ja turvallisesti.

Säilytämme ainoastaan projektin ja palvelun kannalta olennaiset henkilötietosi.

Henkilötietoja käytämme ensisijaisesti asiakassuhteiden ylläpitämiseen ja uusien asiakkuuksien hankkimiseen. Jotta pystymme tarjoamaan mahdollisimman kattavan ja asiakkuuteen sopivan palvelukokonaisuuden, saatamme antaa henkilötietojasi yhteistyökumppaneidemme käyttöön, jotta he voivat tarjota palvelujaan asiakkaillemme. Ilmoitamme sinulle aina, jos luovutamme tietojasi eteenpäin yhteistyökumppaneillemme.

Miten ja mitä henkilötietoja keräämme?

Keräämme henkilötietoja henkilöltä itseltään esimerkiksi tapaamisten, puhelujen, chat ja sähköposti keskustelujen, verkkosivuvierailujen sekä sosiaalisen median kirjautumisten yhteydessä.

Keräämme ja käsittelemme muun muassa; yritysten ja henkilöiden yhteystietoja (kuten nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja osoite), asiakkuuden hoitoon tai yhteydenottoihin liittyviä tietoja, ja verkkosivujemme ja –palvelujemme käyttötietoja sekä markkinointiin liittyviä tietoja.

Henkilötietojen käsittelyn peruste ja käyttötarkoitus

Käsittelemme tietoja vain sellaisiin käyttötarkoituksiin, joihin henkilötiedot on alun perin kerätty, jollei rekisteröity anna suostumustaan henkilötietojensa käyttämiseksi muihin nimettyihin käyttötarkoituksiin.

Keräämme henkilötietoja muun muassa asiakas ja yhteistyösuhteiden luomiseen sekä ylläpitoon, viestintään sekä markkinointiin.

Miten voit vaikuttaa henkilötietoihisi rekisterissämme?

Jos haluat kysellä henkilötietojasi rekisteristämme tai vaikuttaa niihin, ota yhteyttä tähän tietosuojaselosteeseen kirjattuun yhteyshenkilöömme.

EU:n tietosuoja-asetus takaa sinulle seuraavat oikeudet

  • tietää mitä henkilötietoja organisaatiolla on sinusta
  • tietää miten ja mihin tarkoitukseen henkilötietojasi käsitellään
  • pyytää virheellisten, epätarkkojen ja puutteellisten henkilötietojesi korjaamista
  • pyytää henkilötietojesi poistamista
  • vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista
  • siirtää tietosi toiselle organisaatiolle
  • olla joutumatta perusteetta automaattisen päätöksenteon kohteeksi.

Entäpä henkilötietojen suojaaminen ja tietoturva?

Käytämme asiakkuudenhallinta eli CRM-järjestelmää. Digitaalisesti käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja tallennettu asiakkuudenhallintajärjestelmään, johon on rajattu pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Kyseisillä henkilöillä on käytössään henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat.

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön tai yrityksen organisaation muuttuessa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 13.11.2019.

Menu