Valon tarina

Suunnittelutoimisto Valo sai alkunsa intohimosta valoon ja varjoihin. Kun luonnontieteisiin ja pohjoismaiseen designiin uppoutuneelle talotekniikan insinöörille alkoi koulunpenkillä avautua valon ja näkemisen monimuotoisuus, alkoi mielessä kehittyä uniikki yritysidea tuoda valaistuksen avulla mielenkiintoa ja hyvinvointia myös koteihin ja työpaikoille.

Aki Lukkarinen, Suunnittelutoimisto Valo Oy:n yrittäjä

Suunnittelutoimisto Valon perustaminen oli ensimmäinen askel kohti tavoitetta paremmasta ja kauniimmasta valaistuksesta kaikkialla ympärillämme. Valolla vuorovaikutamme ympäristömme tunnelman kanssa, herätämme pinnat henkiin, luomme turvallisuuden tunnetta sekä ohjaamme mitä näemme ja mitä piilotamme.

Valo on uniikki sähkö– ja valaistussuunnittelutoimisto, jonka suunnittelun keskispisteessä on ihminen ja luonto. Siksi haluamme palvella lähellä, henkilökohtaisesti ja laadukkaasti, projektin alusta alkaen kohteen loppudokumenttien luovuttamiseen.


Lisäksi asiakkaiden tietoturva ja luottamus ovat yrtiystoiminnan peruspilareita. Tietosuojaselosteesta voit lukea kuinka henkilötietojasi käsitellään.

Suunnittelutoimisto Valon musta logo

Yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme tarjoamaan kokonaisuuden projektiisi, jossa informaatio liikkuu vaivattomasti kaikkien osapuolten välillä. Niin lopputuloksesta saadaan harmoninen kokonaisuus, kun kaikki palaset on suunniteltu tukemaan toisiaan.

Aki Lukkarinen
Suunnittelutoimisto Valo

Menu